You are here: Home » Design meubels » Junior Rietveld

Junior Rietveld

geschreven door testman

Junior is gebaseerd op de beroemde Kratstoel van Gerrit Rietveld uit 1934. De Rietveld-stoel wordt ‘flat packed’ aangeboden in platte cadeauverpakking (45 x 35 x 10 cm) en is eenvoudig zelf te monteren. Er is geen doe-het-zelf vaardigheden voor nodig. Een perfect cadeau voor ouders met jonge kinderen (2 – 6 jaar).


De Junior kinderstoel, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig massief beukenhout, verkrijgbaar in rood, blauw, geel, wit, blank gelakt, onbehandeld of zwart. Afmeting:38 x 46 x H:42, SH:20 cm. Gewicht:5 kg.

Iedere stoel is voorzien van een uniek nummer en een echtheidscertificaat. Het is verkrijgbaar via www.0900-design.nl

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Peter 5 juli 2009 - 22:23

Wat ontzettend leuk idee

Reageer
Peter 5 juli 2009 - 22:23

Wat ontzettend leuk idee

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com