You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Arrivé: de Ipod Touch

Arrivé: de Ipod Touch

geschreven door Constance

Waarmee je alles kunt doen, behalve bellen. Nu schijnt dat volgens evil tongues ook het geval te zijn voor de Iphone zelf, maar dat terzijde.

Het ziet er weer ongelovelijk mooi uit, daarin is Apple echt onovertroffen. Je kunt er van alles mee: muziek afspelen, fotootjes, videootjes bekijken. Internetbrowsen en youtuben. Maar zoals altijd met dit soort gadgets bekruipt mij het gevoel: waarom kan je er eigenlijk niet mee bellen? Waarom kan je er geen foto’s mee maken. Wat onhandig dat je minstens vier devices nodig hebt om dit alles er mee te kunnen doen: een telefoon om te bellen. Een fotocameraatje met video-optie om foto’s en videootjes te maken. Een computer om alles op te slaan en weer naar je Ipod te dispatchen.

Ik zeg: OMSLACHTIG. Maar wel mooi. Dat wel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com