You are here: Home » Wonen » Kleuren kiezen

Kleuren kiezen

geschreven door testman

Kevin McCloud deed onderzoek naar meer dan 700 kleuren, en selecteerde en combineerde die tot ruim 60 beproefde paletten waarmee je je interieur een heel ander aanzien kunt geven.

Elk palet – voor een zo groot mogelijke nauwkeurigheid afgedrukt in zeskleurendruk – vormt de blauwdruk voor een interieurschema. Je kunt eik palet toepassen binnen je eigen huis, in de veilige wetenschap dat een bekende autoriteit op het gebied van kleur er de basis voor heeft gelegd.

Alle paletten zijn afkomstig uit een breed scala van bronnen – historisch, geografisch en cultureel – en eik palet bestaat uit kleurstalen vergezeld door een foto waarop te zien is hoe deze kleuren in een historische of eigentijdse setting kunnen worden toegepast.

Zo kan een palet dat is gebaseerd op achttiende-eeuws Frans porselein vertaald worden naar een modern huis in countrystijl. De paletten, die tips bevatten voor de beste manieren en situaties om de kleuren toe te passen, bieden zowel inspiratie als praktische informatie, zodat je de desbetreffende stijl moeiteloos kunt bereiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com