You are here: Home » Hoe wonen de sterren » Kate’s Crib

Kate’s Crib

geschreven door testman

Kate Walsh groeide op in California en Arizona, waar ze in aanraking kwam met het theater. Later verhuisde ze naar Chicago waar ze theater workshops volgde.Daarna verhuisde ze naar New York waar ze bij de comedy groep “Burn Manhattan”, speelde.

Haar eerste televisie debuut was in de “The Drew Carey Show” (1995) waar ze Niki Fifer speelde, Drew’s vriendin en een vrouw die in gevecht was met haar gewicht. Hierna volgde nog tal van televisie series voor dat ze bij Grey’s Anatomy terecht kwam.

Iemand die zo vaak is verhuisd moet wel verstand van wonen hebben, toch? Haar interieur en dan specifiek de woonaccessoires zijn echt van deze tijd. De organische woonaccessoires van Moth design kom je door het hele huis tegen. Kijk eens naar die kroonluchter en die wandlamp in de achterste kamer. Maar ook die kussen met bladmotief zijn helemaal in.

Alles is in harmonie. De eettafel is een flinke versteende boom die door midden is gezaagd. En ook nu zie je weer de spullen van Moth design.

En dan die openslaande deuren naar die heerlijke veranda met die kussen met weer dat bladmotief. Maar nu licht van kleur zo als het licht dat naar binnen schijnt.

Ja en als je hele huis net Moth design spullen behangen is kan je de slaapkamer niet overslaan natuurlijk.

Volgende week Mariah Carey

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com