You are here: Home » Wonen » Ontspannen wonen, ontspannen leven

Ontspannen wonen, ontspannen leven

geschreven door testman

De stijl waarin je huis is ingericht, heeft invloed op je persoonlijke leven. Net als kleding kan je huis uitdrukking geven aan wie je bent en waar je van houdt. Ontspannen wonen, ontspannen leven laat zien hoe je een stempel drukt op je interieur, zodat een gastvrije en ontspannen sfeer in je huis en in de tuin ontstaat.

Dit boek over interieurinrichting, is rijk met fraaie kleurenfoto’s geïllustreerd. De relaxte woonstijl is ongestructureerd en zorgeloos zodat decoratie van de kamers kan worden aangepast aan veranderende smaak en behoefte van de bewoners, aldus de inleiding. Vervolgens worden vijf manieren van het relaxte wonen getoond: relaxte eenvoud, relaxte romantiek, relaxte sensualiteit, relaxte elegantie en relaxed eclecticisme. Verder aandacht voor de verschillende vertrekken in het huis: woonkamer, keuken, slaapkamer etc. Rust en romantiek staan voorop, er wordt veel gebruik gemaakt van geborduurd satijn en zijde, bloemmotieven en zachte kleuren.

Relaxed en Ontspannen wonen is in. Dit boek inspireert en helpt je bij het inrichten van een ontspannen inrichting.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com