You are here: Home » Shoppen » Prada mobiele telefoon

Prada mobiele telefoon

geschreven door Constance

Het kon natuurlijk niet uitblijven, Prada heeft haar eigen mobiele telefoon.

In samenwerking met LG is er nu de Prada Phone (LG KE850) De Pradafoon is alleen verkrijgbaar in glossy zwart. Het toestel heeft een touchscreen en er zitten maar drie knoppen op, om de verschillende functies en uiterlijk van het scherm mee te kunnen veranderen. Je kunt ermee bellen en video’s afspelen, er zit een goede camera op en een MP-3 speler. Natuurlijk ontbreken een paar bijzonder mooie accessoires, zoals een zacht leren hoesje, niet. Ik heb werkelijk staan kwijlen voor de Prada winkel in Singapore ;). Helaas is in Nederland de Prada Phone LG KE 850 momenteel alleen nog via internet te bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com