You are here: Home » Jabra » Belgische kastelen massaal in de verkoop

Belgische kastelen massaal in de verkoop

geschreven door testman

Belgische kastelen staan massaal te koop. Van de 3000 die er zijn in België staan er op dit moment zeker zestig openlijk in de verkoop voor prijzen tussen de 2 en 4 miljoen euro. Maar veel meer staan er discreet te koop, alleen bekend bij makelaars.

Oorzaak voor de plotse hausse is dat veel kasteeleigenaren het dure onderhoud en de hoge stookkosten niet meer kunnen betalen. Ook komt het voor dat een kasteel na een overlijden verdeeld moet worden over meerdere erfgenamen die geen van allen de zorg over het vastgoed op zich kunnen of willen nemen. Veel adel wil ook iets kleiner en moderner gaan wonen.

Kastelen in Nederland zijn veel minder talrijk en daardoor ook veel duurder, aldus een makelaar dinsdag in de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

 

Gerelateerde artikelen

0 reactie

iPhone hoesjes - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 1 februari 2010 - 07:57

[…] 117 zijn er weer allerlei nieuwe iPhone hoesjes te koop. (Ik heb al eerder geschreven over deze handgemaakte hoesjes.)Maar nieuw is dat je nu, bij Studio 117, ook voor je netbook verschillende sleeves (met vulling) […]

Reageer
iPhone hoesjes - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 1 februari 2010 - 07:57

[…] 117 zijn er weer allerlei nieuwe iPhone hoesjes te koop. (Ik heb al eerder geschreven over deze handgemaakte hoesjes.)Maar nieuw is dat je nu, bij Studio 117, ook voor je netbook verschillende sleeves (met vulling) […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com