You are here: Home » Hoe wonen de sterren » Top 5 Duurste huizen van de sterren

Top 5 Duurste huizen van de sterren

geschreven door testman

Als je zoveel geld hebt dat het zelfs uit je kraan komt, dan maakt het niet eens uit hoeveel geld je uitgeeft, maar hoeveel je waar aan uitgeeft. Een beetje bekendheid koopt natuurlijk één of twee exclusieve woningen. Maar welke sterren wonen in de duurste huizen? Ik geef je hier de top 5 van duurste huizen onder de sterren. Wil je meer weten over het interieur van de sterren, lees iedere zaterdag in wonen met sterren.Nummer 5: Cher: 3,5 miljoen euro
In Malibu, Californië, heeft Cher stulpje gekocht voor 3,5 miljoen euro. Maar hoelang ze hier blijft wonen is nog maar de vraag. Cher heft namelijk als hobby het kopen van huizen. Deze knapt ze zelf op en verkoopt zed an weer. Zo kocht ze voor 3.5 miljoen euro een één kamer appartementje aan op de Sunset Boulevard. En verkocht ze voor 7 miljoen euro een pand aan het strand van het tropische eiland Key Biscayne (Florida). Best een hoop geld voor een pandje, maar dan is het wel verbouwd door Cher.

Nummer 4: Sean ‘P. Diddy’ Combs: 3,9 miljoen euro
Als hiphopper ga je natuurlijk niet op het platteland wonen. Daarom bleef P. Diddy in New York. Hij kocht in hartje Manhattan een appartement voor 3,9 miljoen euro. Het appartement heeft onder andere uitzicht op Central park. P. Diddy is niet de enige ster die in dit appartementen complex woont, maar wel de enige die er permanent woont. De andere gebruiken het als 2de huis…

Nummer 3: Howard Stern: 4.5 miljoen euro
Howard Stern is de Idol van menig Nederlandse radio disc jockey. De in Upper West Side van New York wonende shock jock woont in een appartement van 1219 vierkante meter. Toen hij er jaren gelden kwam wonen betaalde hij er 4.5 miljoen euro voor. De waarde zal dus wel hoger zijn inmiddels. En minder dan 4000 euro per vierkante meter is natuurlijk peanuts…

Nummer 2: Bruce Willis: 7,7 miljoen euro
New York
Na de scheiding van Demi More verkocht Bruce Willis zijn woning in Trump Tower, New York. Dit leverde hem 11,2 miljoen op. Met deze winst opzak kocht Bruce een penthouse bij het de New Yorkse Wall Street voor 7,7 miljoen. Ik ga er van uit dat het inmiddels voor de overige 3,5 miljoen verbouwd is. Het huis zet Bruce Willis in elk geval op de 2de plaats in onze lijst.

Nummer 1: Madonna: 13, 7 miljoen euro
Wiltshire, England
Om haar huwelijk te bezegelen trokken kocht Madonna het 1200 hectare grote optrekje in Wiltshire, Engeland. De Queen of pop en de King of Film wonen om de hoek bij andere sterren zoals zanger Sting. Wil je de inrichting van Madonna d’r huis zien? Op zaterdag 24 februari krijg je het volledige verslag met de foto’s op wonen.blogo.nl

Gerelateerde artikelen

4 reacties

#Doepie# 7 maart 2007 - 19:59

so wil ik ook wel 😀

Reageer
#Doepie# 7 maart 2007 - 19:59

so wil ik ook wel 😀

Reageer
jim 24 september 2008 - 13:03

ik wil bij jullie wonnen omdat i9k heel veel van sterren hou en ik wil dat gewoonb want i9k ben zo eenzaam aac mij plz

Reageer
jim 24 september 2008 - 13:03

ik wil bij jullie wonnen omdat i9k heel veel van sterren hou en ik wil dat gewoonb want i9k ben zo eenzaam aac mij plz

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com