You are here: Home » Hoe wonen de sterren » Jessie’s Crib

Jessie’s Crib

geschreven door testman

Sarah Jessica Parker is een Amerikaans televisie- en filmactrice onder meer bekend vanwege haar hoofdrol als Carrie Bradshaw in de Amerikaanse serie Sex and the City. In 1999 en 2000 ontving ze de Golden Globe voor – Best Actress in a Comedy or Musical Series – Sex and the City. In 2005 een Emmy voor – Best Lead Actress in a Comedy Series – Sex and the City. Oordeel zelf maar of Sarah Jessica Parker ook een Award krijgt voor haar interieur…

Op het huis zelf zou ik zelf ook verliefd kunnen worden. Ik zie mezelf al in een schommelstoel zitten op de veranda met een lekker glas wijn. De woonvertrekken zijn licht van kleur met natuurlijke materialen. Het harmonieuze geheel geeft een fris en lentes gevoel. Duidelijk een huis waar lekker in geleefd wordt.

Ook aan de keuken is te zien dat er lekker in geleefd wordt. Persoonlijk vind ik het alleen onhandig om de spoelbak tegenover het fornuis te plaatsen, maar als je altijd samen kookt kan dit best plezierig zijn.

Het is jammer dat ik geen foto van de badkamer heb je zou bijna denken dat ze buiten moeten douchen 😉

De slaapkamer sluit aan bij de rest van de woning. Alleen nu Sisal op de vloer en is wit de overheersende kleur met een paar woonaccessoires in pastelkleur. Het bed is mooi opgemaakt. Zelfs de onderkant van de boxspring heeft een “bed skirt” (bedvolant ). Eigenlijk hoef je dit niet eens aan te schaffen om het zelfde effect te creëren. Je neemt gewoon een paar lakens en rokt de onderkant van je bed af. Dit kan op twee manieren. Met één laken helemaal rondom vouwen of zoals bij Sarah Jessica draperen. Als het laken te breed is, meestal is dat zo, dan kan je dit in het midden heel creatief naar binnen vouwen. Dit vergt wel wat oefening. Natuurlijk kun je de “bed skirts” ook gewoon kant en klaar kopen bij de IKEA of online bij Ralph Lauren online.

De rest van de foto’s

Volgende week fashion designer Vera Wang. In Nederland o.a. bekend als jurylid van het televisie programma Project Catwalk

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com