You are here: Home » Design meubels » Entertainment op het hoogste niveau

Entertainment op het hoogste niveau

geschreven door testman

Nieuw van Rolf Benz is het Mediaboard. In samenwerking met Harman International is het Mediaboard ontwikkeld en gerealiseerd. Het resultaat: een compact sideboard (190x66x60 cm) met het compleet ingebouwde, hoogwaardige en intelligente entertainmentsysteem Harman Kardon Digital Lounge.

40 jaar geleden speelde Rolf Benz reeds in op de komst van de tv in de woonkamer, met de Addiform. Nu vraagt het populaire multimedia-entertainment wederom om een passend interieur. Zowel voor een gewone tv-avond of een grote thuisbioscoop, het kijk- en luistergenot wordt pas compleet met comfortabel zitten en relaxen.

Royale hoekbanken als de nieuwe Rolf Benz 522 of het populaire bankprogramma Rolf Benz Dono maken met hun individuele settings en de optioneel instelbare zitdiepte ook voor meerdere personen steeds de meest aangename positie mogelijk. Echt multimedia-entertainment leidt tot multi-optioneel relaxen op Rolf Benz banken en fauteuils.  

Met Rolf Benz en Harman Kardon hebben twee op hun eigen markten zeer succesvolle merken elkaar gevonden, en wordt voor het eerst een totaaloplossing voor het thema zien-horen-zitten aangeboden. Alle noodzakelijke componenten – dvd, audio en dvd-video speler/ontvanger plus luidsprekers inclusief subwoofer – zijn in het Rolf Benz Mediaboard ingebouwd.

Een flatscreen-lcd tv met een scherm met diameter van 32, 40 of zelfs 46 inch is verstelbaar op het Mediaboard geplaatst. Bovendien bieden lades en schappen veel ruimte voor de afstandbediening, cd’s en dvd’s, computer, opslagmedia of game consoles. Het uiterst nauwkeurig op elkaar afstemmen van alle componenten garandeert de voor Harman Kardon zo kenmerkende en indrukwekkende luisterervaring.  

De bovenzijde van het mediaboard kan naar wens rondom door middel van een blauwe lichtdiode (Mood-Light) extra worden geaccentueerd. Behalve lak in hoogglans-zwart zijn ook andere kleuren en oppervlakte- materialen leverbaar.

Andere berichten in rubriek Home gadget:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com