You are here: Home » Wonen » Sterre en Tijl

Sterre en Tijl

geschreven door testman

Zeg je koffie, denk je aan Douwe Egberts en wanneer je aan spullen denkt voor baby’s en kinderen zeg je Sterre en Tijl. Sterre en Tijl is een begrip in Den Haag en omstreken op het gebied van baby- en kinderbenodigdheden.

Twee van de drie Sterre en Tijl winkels zitten in de Annastraat, een zijstraat van de Hoogstraat. Om in woonwinkel termen te blijven bij Iittala het straatje in. De derde Sterre en Tijl is nog geen jaar geleden geopend in de Papestraat, met enkel kindermeubels, behang en stoffen voor de kleuter- en tienerkamers. Ze hebben mooie kinder- en juniormeubels, bedden, hoogslapers en stoffen en behang. Een paar van mijn favoriete merken zijn: Theophile & Patachou en Woodwork.

Wij komen al dertien jaar bij Sterre en Tijl, maar natuurlijk niet elke dag, toch worden we herkend door het altijd vriendelijke personeel. Ook de eigenaar kijkt op en begroet ons, “waar zijn de kinderen?” Ondertussen laat hij ons alle mooie en leuke dingen zien. Dat vind ik nou leuk van dit soort winkels, net dat beetje extra.

Met dank aan Jasper Hoek van luister met je ogen voor de foto’s.

Andere berichten in rubriek Kinderkamer:

Gerelateerde artikelen

16 reacties

Marion 25 januari 2007 - 15:41

Leuke winkel! ik ga er snel een keer naar toe. Bedankt voor de tip.

Reageer
Marion 25 januari 2007 - 15:41

Leuke winkel! ik ga er snel een keer naar toe. Bedankt voor de tip.

Reageer
Anoniem 25 mei 2007 - 17:40

De juniorwinkel in de Papestraat is een echte aanrader.

Reageer
Anoniem 25 mei 2007 - 17:40

De juniorwinkel in de Papestraat is een echte aanrader.

Reageer
Khim 11 juni 2008 - 20:55

Laptop heb ik vorige dinsdag besteld en vrijdag had ik hem thuis. het is echt een super apparaat. Alles gaat super snel en is heel handig. Ik kan niet meer zonder!

Reageer
Khim 11 juni 2008 - 20:55

Laptop heb ik vorige dinsdag besteld en vrijdag had ik hem thuis. het is echt een super apparaat. Alles gaat super snel en is heel handig. Ik kan niet meer zonder!

Reageer
Constance 12 juni 2008 - 16:46

Khim, ik heb ‘m gisteren binnengekregen en ik ben ook razend enthousiast! En met het leuke roze tasje erom heen ziet het er helemaal niet uit alsof je een laptop bij je hebt.

Reageer
Constance 12 juni 2008 - 16:46

Khim, ik heb ‘m gisteren binnengekregen en ik ben ook razend enthousiast! En met het leuke roze tasje erom heen ziet het er helemaal niet uit alsof je een laptop bij je hebt.

Reageer
monique 13 juni 2008 - 15:47

Ik ben heel benieuwd hoe hij je bevalt! Zit er zelf ook over na te denken om ‘m te kopen, voor op reis enzo. Hoor heel graag van je hoe hij is!

Reageer
monique 13 juni 2008 - 15:47

Ik ben heel benieuwd hoe hij je bevalt! Zit er zelf ook over na te denken om ‘m te kopen, voor op reis enzo. Hoor heel graag van je hoe hij is!

Reageer
- 13 juni 2008 - 19:12

Constance, dat tasje lijkt me ook zeer gaaf, fleurt de boel ook nog eens wat meer op. Ben benieuwd naar jouw verdere ervaringen en de foto’s natuurlijk 😉

Reageer
- 13 juni 2008 - 19:12

Constance, dat tasje lijkt me ook zeer gaaf, fleurt de boel ook nog eens wat meer op. Ben benieuwd naar jouw verdere ervaringen en de foto’s natuurlijk 😉

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com