You are here: Home » Designers » Binnenhuisarchitect van de sterren

Binnenhuisarchitect van de sterren

geschreven door testman

Eric Kuster is in hip en glamour Nederland een groot begrip op interieurgebied. De stilistische inrichting van de Amsterdamse club Suzie Wong komt uit zijn koker.

De penthouses van sjeiks in Dubai en de villa’s van Ruud en Estelle Gullit, Ronald en Bartina Koeman, Frank Rijkaard en Linda de Mol hebben één ding gemeen: Eric heeft het interieur voor zijn rekening genomen.

Maar menig ander trendy hotspot is ingericht door deze Binnenhuisarchitect van de sterren, o.a.  Amsterdamse Jimmy Woo, musk, de optrekjes van verschillende voetballers, het Jackie Hotel op de Miljonair Fair samen met Rodrigo Otazu.
Maar nu kwam ik zelfs zijn hoogwaardige materialen en luxe tegen op tv. Eric Kuster is namelijk ook de man achter het Amsterdamse loft waar Holland’s Next Top Model woont. Het is helemaal gerestyled met pasteltinten, speciaal voor de jonge modellen.

Eric Kuster zelf woont al tien jaar in Amsterdam, maar is nog geen avond thuis geweest. Hij ontwerpt interieurs voor anderen, maar in zijn eigen huis staat alleen een bed. Hij leeft uit een paar koffers, dat altijd klaar staan in zijn verder lege hal. Hij werkt in de weekenden en tot diep in de nacht.

Eric is een binnenhuisarchitect pur sang. Zijn ontwerpen laten zich typeren als weelderig, dynamisch, zwierig, theatraal. Kuster haalt zijn inspiratie uit de R&B wereld, glitter en glamour met uitgangspunt de kleuren donkerbruin en zwart. Naast inrichten heeft Eric Kuster ook een eigen meubellijn. In zijn winkel B.inc in Laren kun je de gecapitonneerde banken met Swarowski kristallen en op maat gemaakte kasten bewonderen en uitproberen.

Gerelateerde artikelen

14 reacties

Samantha 7 februari 2007 - 08:48

Hallow ik had een vraagje dat absoluut niet te maken heeft met dit artikel reactie.
Ik woon in den haag en doe momenteel administratief medewerkster niveau 2 na dit jaar heb ik me niveau 2 diploma in zak en kan beginne met niveau 3 mbo hierbij is mijn vraag of ik kan doorstromen naar het opleiding binnenhuisarchitect ,,,zo ja waar kan ik dit opleding volgen weet u een vast adres(sen)voor mij een acedemie ofzo

Alvast bedankt

Groetjes

Samantha van der Linden

Reageer
Samantha 7 februari 2007 - 08:48

Hallow ik had een vraagje dat absoluut niet te maken heeft met dit artikel reactie.
Ik woon in den haag en doe momenteel administratief medewerkster niveau 2 na dit jaar heb ik me niveau 2 diploma in zak en kan beginne met niveau 3 mbo hierbij is mijn vraag of ik kan doorstromen naar het opleiding binnenhuisarchitect ,,,zo ja waar kan ik dit opleding volgen weet u een vast adres(sen)voor mij een acedemie ofzo

Alvast bedankt

Groetjes

Samantha van der Linden

Reageer
Valentina 2 maart 2007 - 17:55

hallo

Dit jaar haal ik mijn VMBO-t diploma en daarna wil ik naar het MBO binnenhuisarchitectuur en daarna ben ik van plan om door te stromen naar HBO opleiding binnenhuisarchitectuur. Dus wou ik vragen of u een school kent dan bij me past, want ik kan er helaas geen vinden.

alvast bedankt

Groetjes Valentina Ibragimova

Reageer
Valentina 2 maart 2007 - 17:55

hallo

Dit jaar haal ik mijn VMBO-t diploma en daarna wil ik naar het MBO binnenhuisarchitectuur en daarna ben ik van plan om door te stromen naar HBO opleiding binnenhuisarchitectuur. Dus wou ik vragen of u een school kent dan bij me past, want ik kan er helaas geen vinden.

alvast bedankt

Groetjes Valentina Ibragimova

Reageer
Jannes 25 november 2008 - 17:16

Je kan in Groningen de MBO opleiding Handel & Woonvormgeving volgen. Hier leer je alvast de basis voor binnenhuisarchitectuur. Vervolgens kan je door naar de kunstacademie waar je de opleiding op HBO kan voortzetten.

Reageer
Jannes 25 november 2008 - 17:16

Je kan in Groningen de MBO opleiding Handel & Woonvormgeving volgen. Hier leer je alvast de basis voor binnenhuisarchitectuur. Vervolgens kan je door naar de kunstacademie waar je de opleiding op HBO kan voortzetten.

Reageer
Amina 30 december 2008 - 17:34

ik zit nu ook in mijn laatste jaar vmbo-t en wil ook Binnenhuisarchitect worden en daarna naar het hbo, kent er iemand toevallig een mbo opleiding binnenhuisarchitectuur in Amsterdam??

Reageer
Amina 30 december 2008 - 17:34

ik zit nu ook in mijn laatste jaar vmbo-t en wil ook Binnenhuisarchitect worden en daarna naar het hbo, kent er iemand toevallig een mbo opleiding binnenhuisarchitectuur in Amsterdam??

Reageer
Bob 10 december 2009 - 09:40

Hoi,
Doei.

Reageer
Bob 10 december 2009 - 09:40

Hoi,
Doei.

Reageer
Bob 10 december 2009 - 09:41

Ik ben op zoek naar een goede binnenhuisa, wie weet er een??

bedankt,

groetjes Bob.

Reageer
de interieurtipgever 17 december 2009 - 10:39

Hoi Bob,

Kijk eens op onze site (http://www.deinterieurtipgever.nl), er zit vast een goede interieuradviseur bij jou in de buurt uit ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Mart Renes

Reageer
Bob 10 december 2009 - 09:41

Ik ben op zoek naar een goede binnenhuisa, wie weet er een??

bedankt,

groetjes Bob.

Reageer
de interieurtipgever 17 december 2009 - 10:39

Hoi Bob,

Kijk eens op onze site (http://www.deinterieurtipgever.nl), er zit vast een goede interieuradviseur bij jou in de buurt uit ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Mart Renes

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com