You are here: Home » Huis & Tuin » Huiden en vachtjes

Huiden en vachtjes

geschreven door Constance

Ik dacht zelf dat de hype van vachten- en huidenmeubelstukken al een beetje over was, maar volgens de diverse woontijdschriften blijft het nog wel een paar jaar doorgaan.

Bij de Amsterdamse firma Huydink kun je terecht voor allerlei meubelstukken (poefjes, stoelen en eetkamerstoelen) en vloerkleden maar ook hebben zij ‘hoofden’ voor aan de muur. En wat ik het meest bijzondere vond was dat zij ook tassen verkopen, van oa. een stinkdier! Ik weet niet of ik daar mee zou gaan lopen want bij het woord stinkdier, heb ik bepaalde associaties ;). Maar ik ben zelf al heel lang op zoek naar een bijzettafel van ‘aai-vacht’ dus ik wip binnenkort zeker even binnen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com