You are here: Home » Jabra » Huis ruilen

Huis ruilen

geschreven door testman

Als je nog geen leuke vakantiebestemming hebt voor dit jaar en je houdt wel van een beetje avontuur, moet je zeker eens een kijkje nemen op de site homeforexchange.com.
Op deze site schrijven mensen hun eigen huis in om van vakantiehuis te kunnen ruilen met andere huiseigenaren. Het principe is simpel; je fotografeert en beschrijft je huis en zet dit op je eigen pagina op de site. Als iemand jouw huis leuk vindt, krijg je een mailtje waarin een huizenruil wordt voorgesteld. Ideaal, want het kost niets en je komt in een fijn huis. Berg waardevolle spullen op, stel een contract op en je hoeft je geen zorgen te maken. Je kunt kiezen uit heel veel landen (mits je zelf een leuk huis in de aanbieding hebt uiteraard). Wat dacht je bijvoorbeeld van Japan, Dominicaanse Republiek, Canada, Londen, Nieuw-Zeeland of Australië.
De site wordt gerund door een Nederlandse dame.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com