You are here: Home » Jabra » Hoe woon ik?

Hoe woon ik?

geschreven door testman

Zo’n zes jaar geleden werd je virtueel dood gegooid met websites als hotornot.com en lekkerding.nl. Een soort verkiezing van wie is het mooist en wie het lelijkst. Geweldig populair was dit. Het werkt eigenlijk heel simpel; je upload je foto of van een ander en wacht op de cijfers die andere je geven.  Vooral als je op de vrijdagmiddag op je werk niks aan het doen bent is het een leuke besteding van de tijd van je baas. 😉 Nu kwam ik een soortgelijke website tegen waar je foto’s van je interieur kunt showen. Het leuke van deze website is dat bezoekers niet alleen je interieur cijfers kunnen geven, maar ook commentaar. Of styling tips. De reacties op de foto’s zijn nog het best. De meubels die voor de ene mooi zijn, vind de ander een aftands ding. Je ziet bij veel interieurs de meest prachtige banken, tafels, woonaccessoires en ander meubilair. Je ziet dat de meeste heel erg leuk met hun interieur bezig zijn, maar wel moeite hebben met waar wat neer te zetten. Ook de grootte van planten, schilderijen en woonaccessoires is niet eenvoudig. Ooh ja, dan is er nog de trots voor de meeste mannen en die eeuwige sta in de weg van de meeste vrouwen. De T.V. en stereo. Dit is, lijkt wel, het grootste woonprobleem van wonend Nederland. Kijk zelf maar eens en lees vooral de leuke reacties op hoe woon ik.

Gerelateerde artikelen

12 reacties

angelique 25 februari 2007 - 20:08

deze website is niet meer online. Iemand een tip over dit soort website betreft binnen kijken bij….?

Reageer
angelique 25 februari 2007 - 20:08

deze website is niet meer online. Iemand een tip over dit soort website betreft binnen kijken bij….?

Reageer
Sandra 26 februari 2007 - 15:14

Angelique, Ik denk dat de website er even uit lag want ik kan er gewoon op. 😉

Alain en Tanja (vergeet ik iemand?) leuke website hebben jullie. Vooral aan de tips heb ik veel gehad. Kunnen jullie misschien iets over vloeren schrijven? ik ben op dit moment naar een vloerbedekking voor de woonkamer op de beganegrond. Waar moet ik op letten?
Ik lees het hopelijk snel op de site, Groetjes San

Reageer
Sandra 26 februari 2007 - 15:14

Angelique, Ik denk dat de website er even uit lag want ik kan er gewoon op. 😉

Alain en Tanja (vergeet ik iemand?) leuke website hebben jullie. Vooral aan de tips heb ik veel gehad. Kunnen jullie misschien iets over vloeren schrijven? ik ben op dit moment naar een vloerbedekking voor de woonkamer op de beganegrond. Waar moet ik op letten?
Ik lees het hopelijk snel op de site, Groetjes San

Reageer
Tanja 26 februari 2007 - 19:41

Hoi Sandra, bedankt voor je leuke berichtje. We vinden het altijd fijn om te horen dat je onze website leuk vindt en dat je wat hebt aan onze tips natuurlijk.

We zullen binnenkort zeker een berichtje gaan plaatsen over vloeren, want daar is inderdaad een hoop over te vertellen.

En over de bovenstaande website “Hoe woon ik?”, daar kwam ik vandaag ook niet op. Ik denk dat ze vaak off line zijn helaas.

Groetjes, Tanja & Alain (je was niemand vergeten, hoor. We doen het met z’n tweetjes) 😉

Reageer
Tanja 26 februari 2007 - 19:41

Hoi Sandra, bedankt voor je leuke berichtje. We vinden het altijd fijn om te horen dat je onze website leuk vindt en dat je wat hebt aan onze tips natuurlijk.

We zullen binnenkort zeker een berichtje gaan plaatsen over vloeren, want daar is inderdaad een hoop over te vertellen.

En over de bovenstaande website “Hoe woon ik?”, daar kwam ik vandaag ook niet op. Ik denk dat ze vaak off line zijn helaas.

Groetjes, Tanja & Alain (je was niemand vergeten, hoor. We doen het met z’n tweetjes) 😉

Reageer
Marieke 30 maart 2007 - 15:15

Wat leuk dat jullie over onze site hoewoonik.nl schrijven! We zijn heel druk bezig om hem te restylen. Tevens voegen we meer functionaliteiten toe… Ik hoop dan ook dat jullie snel nog een keer komen kijken en als jullie tips hebben hoor ik het graag. groetjes marieke

Reageer
Marieke 30 maart 2007 - 15:15

Wat leuk dat jullie over onze site hoewoonik.nl schrijven! We zijn heel druk bezig om hem te restylen. Tevens voegen we meer functionaliteiten toe… Ik hoop dan ook dat jullie snel nog een keer komen kijken en als jullie tips hebben hoor ik het graag. groetjes marieke

Reageer
Frank 19 juni 2010 - 08:55

ik had de site hoewoonik 5 minuten en toen verdween hij van de aardbodem en is naar de maan verdwenen. bestaat hij nog wel ?

Reageer
Frank 19 juni 2010 - 08:55

ik had de site hoewoonik 5 minuten en toen verdween hij van de aardbodem en is naar de maan verdwenen. bestaat hij nog wel ?

Reageer
Frank 19 juni 2010 - 08:57

wie kan me de link naar de site hoewoonik.nl die wel werkt sturen op horstfl@home.nl ? dan u alvast

Reageer
Frank 19 juni 2010 - 08:57

wie kan me de link naar de site hoewoonik.nl die wel werkt sturen op horstfl@home.nl ? dan u alvast

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com