You are here: Home » Wonen » Funky Stuff

Funky Stuff

geschreven door testman

In het kader van ‘nooit te veel goede vintage adressen’ wijzen we je op Funky Stuff, een retro-winkel in Haarlem. Verkochten ze hun jaren zestig- en zeventig-meubilair aanvankelijk alleen via het web, sinds kort heeft Funky Stuff een winkelpand in Haarlem betrokken. Het leuke is dat je hier in plaats van hoge stapels meubels volledig ingerichte huiskamertjes aantreft, waar je de meubels kunt voelen en uitproberen. Het assortiment is prettig: van Artifort-stoeltjes tot Kartell-lampen, alles is vintage en ziet er nog picobello uit. Een erg mooie site hebben ze trouwens ook.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Funky Stuff Design 3 januari 2007 - 18:09

Bedankt voor jullie vermelding.
Tot ziens in onze winkel!

met vriendelijke groet, Jolande & Arnold (Funky Stuff Design)

Reageer
Funky Stuff Design 3 januari 2007 - 18:09

Bedankt voor jullie vermelding.
Tot ziens in onze winkel!

met vriendelijke groet, Jolande & Arnold (Funky Stuff Design)

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com