You are here: Home » Wonen » Ding Dong

Ding Dong

geschreven door testman

De Jacob Jensen deurbel klinkt als muziek in de oren . De draadloze deurbel bestaat uit een belknopje en een bel, die een keuze biedt uit vijf verschillende, speciaal gecomponeerde signalen van een hoge geluidskwaliteit. Luister naar de Jacob Jensen “klop op de deur”, een klassieke stadhuisklok, moderne muziek, oosters geïnspireerde melodie of een laagfrequentie signaal speciaal ontworpen voor hardhorenden.

Het volume kan hard, zacht of uitgezet worden. Een lichtje op zowel de bel als het belknopje geeft aan wanneer er gebeld wordt of wanneer de batterijen moeten worden vervangen. De deurbel wordt met belknopje inclusief batterijen geleverd. Als alternatief kan er een adapter op de bel worden aangesloten. De bel kan worden neergezet of aan de muur worden opgehangen. De maximale afstand tussen bel en belknopje bedraagt 150 meter en een code zorgt ervoor dat er geen storing optreedt van een ander draadloos apparaat in de omgeving.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?