You are here: Home » Wonen » De gevoelige zetel

De gevoelige zetel

geschreven door testman

Een geloof dat de positie van het lichaam de ziel weerspiegelt schuilt achter de productie van de ‘The Feel ‘. The Feel kan van vorm veranderen overeenkomend met de emotionele staat van het lichaam. The Feel verzamelt alle lig/zit producten in één product en gebaseerd op de vorm van een moleculaire verbinding.
De basis van alle voorwerpen in het universum.
The Feel is gemaakt van 120 zachte ballen afgewerkt met een laag elastische stof en aan elkaar verbonden door een flexibel interne structuur. Hierdoor beweegt hij heel makkelijk met het lichaam mee en kan hij in zeer veel verschillende vormen worden gepositioneerd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com