You are here: Home » Wonen » Snel een andere sfeer

Snel een andere sfeer

geschreven door testman

In veel landen is het heel gewoon om een winter- en een zomerinterieur te hebben. Meestal worden de meubels in de zomer naar de tuin gericht en wordt er gebruikgemaakt van lichte kleuren in woonaccessoires en gordijnen. In de winter worden de meubels weer naar de openhaard of TV gericht en je ziet voornamelijk warme en donkere kleuren. Wie verandert er niet regelmatig iets in zijn interieur? Je smaak en voorkeur veranderen doorlopend en daar pas je de inrichting van de woning op aan. Maar een van de belangrijkste sfeerbepalers wordt vaak overgeslagen; de gordijnen. Dit is heel begrijpelijk, want nieuwe gordijnen vergen een flinke investering. Maar die reden behoort voortaan tot het verleden dankzij BeauRideau Gordijncreaties.

BeauRideau beschikken over een boven- en ondergordijn. Verander je één van de delen, dan krijg je een compleet nieuwe look, maar zonder hoge kosten. De gordijnen worden aan elkaar bevestigd met een zogenaamde Zip-On. Je selecteert het boven- en ondergordijn dat perfect bij jou en de inrichting van je woning past. En wil je na verloop van tijd weer veranderen, dan kies je een nieuw boven- of ondergordijn uit. Daardoor heb je de ideale oplossing en een uniek en persoonlijk gordijn.

Om jouw eigen gordijn samen te stellen kies je dus eerst je bovendeel en benedendeel. Alle stoffen zijn Trevira C.S. en dus brandvertragend en je kunt een keuze maken uit diverse kleuren en dessins. Naast het Zip-On Regular systeem kun je ook nog kiezen voor Zip-On Classic (afgewerkt met knopen) en Zip-On Modern (afgewerkt met metalen ringen). Ten slotte kies je de plooi! Je kunt hierbij kiezen uit de enkele-, ronde-, retour- en vlinderplooi. En er is de mogelijkheid van zeilringen.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

L.C. 16 november 2007 - 21:08

Yeah ! Hit ‘em wit da Whip !

Reageer
L.C. 16 november 2007 - 21:08

Yeah ! Hit ‘em wit da Whip !

Reageer
Jolanda 15 mei 2008 - 09:18

Wihaaaa, ik heb nu ook een iPhone! Lang getwijfeld, maar eentje gekocht bij http://www.isupplies.nl. Ben er zo blij mee!

Reageer
Jolanda 15 mei 2008 - 09:18

Wihaaaa, ik heb nu ook een iPhone! Lang getwijfeld, maar eentje gekocht bij http://www.isupplies.nl. Ben er zo blij mee!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com