You are here: Home » Wonen » Bloemen op je ramen?

Bloemen op je ramen?

geschreven door testman

Niet van de kou, maar omdat je ze er zelf hebt opgeplakt. Wil je na een tijdje wat anders, dan haal je de sticker er weer af en kun je het weer een nieuw plekje geven. De Flat Flowers (zoals ze worden genoemd) zijn transparante raamstickers waarmee je altijd een vrolijke bos bloemen in je vensterbank hebt. Ze zijn gemaakt van statisch materiaal – dus zonder lijm – en hierdoor gemakkelijk en keer op keer te herplaatsen.
De Flat Flowers zijn zowel van binnen als van buiten zichtbaar, ± 30 cm hoog en verkrijgbaar in 6 vrolijke varianten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?