You are here: Home » Wonen » Lifestyle

Lifestyle

geschreven door testman

Dit is wel één van mijn favoriete woonwinkels welke ik zeker niet oversla als ik even een dagje ga shoppen in het centrum van Den Haag. Er is ontzettend veel aandacht besteed aan de look van de winkel, zowel van buiten als van binnen. Het nodigt gewoon uit om hier naar binnen te gaan. Je vindt er ook van alles voor je huis. Van servies tot bank; echt van alles om je huis mee in te richten. De gehele collectie heeft een loftachtige sfeer in combinatie met klassieke en landelijke elementen. In elk geval precies mijn smaak.
Sinds kort verkopen ze ook het mooie merk Lexington. Dit merk heeft een geweldige collectie om de leukste slaapkamer mee te creëren en in te richten.
Momenteel zijn er 16 Lifestyle winkels. Op de website kun je de adressen vinden.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com