You are here: Home » Wonen » Kleurcompas

Kleurcompas

geschreven door testman

Kleuren staan nooit alleen maar altijd in combinatie met andere kleuren. Om je te helpen bij het maken van een kleurencombinatie, heeft de Histor Color Studio het interactief kleurkompas ontwikkeld. Een leuk en handig instrument om uit te vinden welke kleuren goed bij elkaar passen.
Het kleurkompas bestaat uit maximaal 8 kleuren. Er zijn vier hoofdkleuren voor de grote oppervlakken in je huis, bijvoorbeeld muren en vloeren. En vier voor kleinere, zoals kozijnen, meubels of accessoires.
Je kunt je eigen kleurkompas online maken en bewaren. Je kunt er eindeloos combinaties maken. Geef je kleurkompas een originele naam, bewaar hem op de site en deel je creatie met anderen. Voor meer ideeën kun je ook kleurkompassen van anderen bekijken of de kompassen die de Histor Color Studio voor je heeft samengesteld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com