You are here: Home » Jabra » Naambordjes

Naambordjes

geschreven door testman

Toen wij een aantal jaar geleden ons huis kochten, vonden we het ook wel leuk om een mooi naambord te laten maken. Na even zoeken vonden we er een die ons beiden aansprak en deze hebben we laten maken met de namen van ons en onze kinderen erop. Wel zo persoonlijk vinden wij. Dat we uiteindelijk meer dan een half jaar op ons bestelde bord hebben moeten wachten, was wat minder, dus de naam van de winkel waar deze besteld was zal ik dan ook niet als tip geven. De postbode was meestal ook niet zo blij met de al zo ingewikkelde nummering van onze wijk en dan hadden wij nog niet eens een huisnummer aan de deur hangen. Maar goed, wij staan nu dus weer op het punt een nieuw bord te laten maken. Niet omdat we snel een ander huis gaan betrekken, maar omdat we het wel zo leuk vinden om onze derde (op komst) ook graag op het naambord willen hebben. Daar hadden we bij de aanschaf geen rekening gehouden dat er wel eens namen bij gezet moesten worden.  Zo kwam ik dus op de site waar je heel gemakkelijk online alle soorten en maten naamborden kunt bestellen. En daar hou ik van! Zag ik ook dit erg handige bord waar je gewoon zoveel namen steeds bij kunt hangen als je maar wilt. Dan zijn we maar vast voorbereid, want je weet nooit…

Gerelateerde artikelen

2 reacties

groenen 7 maart 2011 - 16:20

Kijk op de site voor meer dan 1000
voorbeeld naamplaten

Reageer
groenen 7 maart 2011 - 16:20

Kijk op de site voor meer dan 1000
voorbeeld naamplaten

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com