You are here: Home » Wonen » Klasse dier

Klasse dier

geschreven door testman

Terwijl aan stijl en interieur in huis steeds meer aandacht besteed wordt, komt de kat of hond des huizes er vaak nogal bekaaid af; hun meubels worden regelmatig over het hoofd gezien. Lord Lou brengt hierin verandering door klasse en stijl aan de manden voor hond en kat te geven die daarmee voor de finishing touch in het interieur zorgen. Want zeg nou zelf, heb je net je huis mooi in stijl ingericht, past er natuurlijk geen simpel bontmandje in. Ook al zal Bello of Minoesch het weinig kunnen schelen waar ze mogen slapen. Dus zo’n mooie mand kopen we natuurlijk vooral voor onszelf omdat het zo mooi in het interieur past, en dat je huisdier er lekker in kan slapen is mooi meegenomen. Toen wij een jaar geleden onze teckel Lodeweyck kregen, hadden we ook een prachtige hondenmand voor hem klaarstaan. Zelfs zijn naam staat in sierlijke letters op de mand. Past helemaal bij onze stijl meubels. Inmiddels heeft de chique hondenmand plaats moeten maken voor een onooglijk lelijke draadkooi (bench), omdat Lodeweyck onze andere meubels ook erg mooi, maar vooral lekker vindt. Helaas voor ons dus. Maar wie weet, over een paar jaar en een paar opvoedcursussen verder, mag de mand misschien weer uit de berging gehaald en is onze woonkamer weer helemaal in harmonie. Kijk voor meer dog stuff op honden.blogo.nl en voor de kat natuurrlijk bij francienskatten.blogo.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com