You are here: Home » Architectuur » Wonen in de duinen

Wonen in de duinen

geschreven door testman

Afgelopen zondag was ik met het hele gezin, onze teckel Lodeweyck en ongeveer 10 andere teckels, aan het wandelen over het strand van Scheveningen richting Hoek van Holland. Heerlijk de wind door je haren en af en toe kijken naar de zee. En natuurlijk door de duinen struinen. Mij lijkt het geweldig om een huis in de duinen of aan het strand te hebben, zoals je vaak in de Amerikaanse films ziet. In Hoek van Holland kan het.Hoewel van het bouwplan alleen de grote lijn bekend is, komen bij de ontwikkelaar al honderden aanvragen binnen uit heel Nederland. Het blijkt dat mijn droom, een droom van velen is, wonen aan zee én bovendien het strand op een steenworp afstand. Wonen in een ruig klimaat, waar wind, zand en zout water vrij spel hebben, stelt hoge eisen aan vormgeving en materialen. De huizen in de duinen zullen niet lijken op de standaard eengezinswoning. Ze worden opgetrokken uit robuust materiaal en krijgen een stoer uiterlijk. Én huizen met een tuin zullen in het gebied niet voorkomen. De duin is je tuin. Het landschap zal hierdoor zoveel mogelijk behouden blijven. En zeg nou zelf daar horen tuinhekjes toch niet bij?

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Yalana 22 november 2006 - 19:11

… moeten ze wel opschieten met die telefoon, anders moet ik overstappen op Valentijnsplaatjes of paaseieren.. grrrr.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com