You are here: Home » Groen wonen » …dan is het goed!

…dan is het goed!

geschreven door testman

Philips heeft een hele slimme gloeilamp ontwikkeld met 2 functies ineen. Hij fungeert als nachtlamp, die precies genoeg licht geeft om kinderen bij in slaap te laten komen of om ‘s nachts zelf veilig je weg te vinden. De lamp geeft in nachtstand precies genoeg licht om alles te kunnen onderscheiden. Zo bespaart hij 98% energie in vergelijking tot een 40 Watt gloeilamp. Door simpelweg de lamp uit te schakelen en weer aan te knippen geeft de lamp evenveel licht als een 40 Watt gloeilamp, waarbij je gemakkelijk zelfs een boek kunt lezen. Toch bespaart deze lamp ook deze stand maar liefst 75% energie in vergelijking tot een gewone gloeilamp. De levensduur van deze nieuwe ideale lamp met 2 functies is maar liefst 6 jaar.

Andere berichten in rubriek Verlichting:

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com