You are here: Home » Designers » Woonbeurs Pin 2006

Woonbeurs Pin 2006

geschreven door testman

De in Oostzaan wonende Piet Boon begon in de jaren 80 als timmerman. Inmiddels is Piet Boon meer een merk geworden als vormgever en designer, dan timmerman. Piet heeft letterlijk goed aan de weg getimmerd. Binnen enkele jaren is hij uitgegroeid tot een van de bekendste en meest toonaangevende ontwerpers van Nederland. En dat bleek ook maar weer eens tijdens de laatste Woonbeurs in de RAI, daar ontving hij nog de Woonbeurs Pin 2006. Elk jaar reikt woonbeurs Amsterdam deze onderscheiding uit aan een ontwerper die een belangrijke bijdrage aan het Nederlandse interieur heeft geleverd. Piet ontwerpt niet alleen meubels en interieur, maar kreeg een decennium geleden vooral bekendheid door zijn totaalconcept voor villa’s en interieur inclusief meubelen. Tegenwoordig kom je zijn naam zelfs tegen in woonwijken. Wat dacht je van een straat met vrijstaande woningen, de Purmerendse nieuwbouwwijk Weidevenne, en nu is er zelfs een plan om aan de rand van Almere drijvende waterwoningen te realiseren. En dan is er natuurlijk die Range Rover Sport Piet Boon edition, waar er maar dertig van gemaakt zijn. Wil je meer lezen over de auto, dan kan je de volledige story lezen bij carwoman.blog.nl. We zullen nog veel van Piet Boon gaan horen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com