You are here: Home » Shoppen » V(ictor) & R(olf) bij H&M

V(ictor) & R(olf) bij H&M

geschreven door Constance

Vanmorgen was het weer zover, de jaarlijkse ‘designer’ collectie van H&M lag in de winkels, en deze keer van ‘onze’ Victor & Rolf.

Ik ben toch maar gegaan (compleet met jetlag, want ik ben gisterenochtend teruggevlogen vanuit New York) en het was deze keer een afschuwelijke ervaring. Ik dacht dat niet erger kon, na vorig jaar Stella en het jaar daarvoor Karl. Ik was ruim op tijd in Utrecht en stond toen al bijna acheraan in de rij, om 10.00 uur gingen de deuren open en ik werd bijna de winkel in gedragen. De collectie was verspreid over de boven- en benedenverdieping, maar de collectie op de benedenverdieping heb ik niet kunnen aanschouwen. Het was zo’n gekkenhuis dat ik gewoon geen adem meer kon halen. Net op het moment dat ik op het punt stond om dan maar naar huis terug te keren, mochten we naar boven toe. Ik stond met een hangertje (incl. jurk) in mijn handen, toen er een ‘dame’ (bitch) mij een stoot (met haar elleboog) in mijn gezicht gaf en de jurk gewoon uit mijn handen trok. Ik heb toen maar een ander model gepakt en terwijl ik deze stond te passen, stond er een hele aardige mevrouw met de regenjas in verschillende maten naast me en vroeg mij of ik evt. een regenjas in mijn maat wilde. Gelukkig zijn er nog hele aardige mensen. De jurk (die uit mijn handen was gerukt) was er ook nog in het zwart en een ander meisje vroeg aan mij of ik die van haar wilde hebben want hij was haar te groot, dus weer een aardig gebaar. En een studente had 3 sjaals, en zij vroeg mij of ik er ook een wilde. Dus ondanks de klap die ik heb opgelopen waren er 3 vrouwen die wel nog iets voor iemand anders overhadden. De schoenen waren alleen nog maar beschikbaar in maat 36 & 37 en laat ik nu mt. 37 hebben ;). Maar binnen 30 minuten was de hele winkel leeg en de voorraad op, ondanks het feit dat het personeel bij binnenkomst vertelde dat er genoeg was voor iedereen. Ik ben heel benieuwd hoe het in de andere vestigingen aan toe is gegaan. Dus als je je ervaring wilt delen, heel graag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com