You are here: Home » Shoppen » Bikini’s & badkleding

Bikini’s & badkleding

geschreven door Constance

Als je het tijdschrift Glamour (mei editie) koopt, zit er een kortingsbon in voor de gehele bikini- en strandkledingcollectie van Hunkemoller.

Je krijgt een korting van 15% en de bon is geldig t/m 10 mei as. De collectie bikini’s is zeer uitgebreid maar ook de strandkleding is erg mooi. Zo is een transparante tuniek bestikt met pailletten en een top met bijpassende broek. Bij een aantal bikini’s zijn er combinaties te maken met bovenstukjes en broekjes en pareo’s en omslagdoeken. Dus als je je bikinisets wilt uitbreiden, sla dan nu je slag, want je krijgt over het totaalbedrag de korting!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com