You are here: Home » Eten & koken » Delfts (Blauw) Blond

Delfts (Blauw) Blond

geschreven door Constance

De serviezen, koffiekopjes en gebaksschalen van Blond Amsterdam zijn al een tijdje populair.

De dames van Blond Amsterdam hebben voor V&D een speciale collectie aardewerk met Delfts blauw uitgebracht, onder de naam Delfts Blond. Er zijn mokken, gebaksbordjes, een theepot, suikerpot, taartplateau, een melkkan en placemats. De hele serie is slechts beperkt verkrijgbaar en ik ga straks zelf heel snel de serie mokken kopen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?