You are here: Home » Shoppen » Hekel aan strijken?

Hekel aan strijken?

geschreven door Constance

Ik heb niet echt een hekel aan strijken, maar het is ook niet mijn hobby (ramen lapen vind ik erger).

Heb je een partner die elke dag een schoon overhemd aantrekt en heb je zelf echt een hekel aan strijken vraag dan de BoschShirtmaster voor Sinterklaas of Kerst. De blouses en overhemden worden automatisch voor je gestreken en ook jasjes en blazers haal je perfect uit de kreukels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?