You are here: Home » Shoppen » Kraamcadeau’s

Kraamcadeau’s

geschreven door Constance

De Babyboom binnen mijn vrienden-/vriendinnenkring is voorbij, maar ik vond het elke keer weer erg moeilijk om iets leuks voor de pasgeboren baby te kopen of te vinden.

Bij Babykado-id vind je hele leuke, maar vooral originele cadeau’s. Er zijn diverse kant-en-klare babymanden te bestellen (prijzen vanaf Euro 25,45), maar ook betaalbare boekjes van Euro 6,-. Je cadeau wordt binnen 48 uur na bestelling + betaling afgeleverd bij de kraamfamilie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?