You are here: Home » Shoppen » Whirlpool Pret-a-Porter

Whirlpool Pret-a-Porter

geschreven door Constance

Heb je ook een aantal kledingstukken in de kast die alleen mag laten stomen, of je koop soms iets niet omdat die kleding alleen gestoomd mag worden?

De oplossing voor dit probleem is de Pret-a-Porter. Je kunt de Whirlpool Pret-a-Porter gebruiken om nare geurtjes uit je kleding te verwijderen, maar ook om delicate kleding te reiningen of om kleding kreukvrij te maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?