You are here: Home » Shoppen » Hello Kitty horloge

Hello Kitty horloge

geschreven door Constance

De echtgenote van Russell Simons (Def Jam Records) bezit niet alleen de grootste Louis Vuitton tassen collectie van de wereld maar is ook nog ontwerpster van oa. Baby Phat Fashions.

Kimora Lee Simmons richt zich nu ook op het ontwerpen van de Bling Bling collectie van Hello Kitty. De collectie omvat diverse horloges, armbanden, oorbellen en kettingen. De prijzen varieren vanaf US$ 550,- (hangertje) t/m US$. 3.250,- (een met diamanten bezet horloge).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?