You are here: Home » Shoppen » Philippe Starck muis

Philippe Starck muis

geschreven door Constance

Als fan van Philippe Starck heb ik een aantal door hem ontworpen artikelen in mijn huis staan.

Zoals bijvoorbeeld de Excalibur (WC borstel), Mr. MeuMeu (kaasschaaf) en Starck Naked (de jurk van Wolford). Nu had ik laatst een nieuwe muis nodig, de mijne had het begeven, en toen stuitte ik op de Optical Mouse by Starck. Ik heb ‘m meteen aangeschaft en ik moet eerlijk zeggen: hij ziet er niet alleen mooi uit, maar ligt ook nog super in de hand.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?