You are here: Home » Shoppen » T-shirts

T-shirts

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Tommie.

Je merkt dat leuke t-shirts met bijzondere teksten steeds meer in de aandacht komen. Maar vaak zijn ze toch wel behoorlijk aan de prijs. Bij David & Thomas hebben ze diverse shirts voor hem en haar, zonder dat je gelijk heel diep in de buidel moet tasten, en de tekstjes zijn erg leuk. Ik kan eigenlijk niet kiezen welke ik moet bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?