You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Knit yourself a merry little christmas sweater

Knit yourself a merry little christmas sweater

geschreven door Constance

Ja Kerst is in aantocht en Met Kleine kersttruien breien van Club Geluk brei je voor jezelf of voor anderen een gelukkig kerstfeest. En je kan vanaf nu al aan de slag om je hele kerstboom vol kersttruien te hangen.

Club Geluk maakt realistische en humoristische brei- en haakwerken, en schrijft handwerkboeken. Het oeuvre tot nu toe: Club Geluk en het geheim van de gebreide ham, Club Geluken de Fantastische Truien, Huiselijk Haken met Club Geluk en Club Geluk’s haak & brei journal. Hiernaast ontwerpt Club Geluk (on)nodige maar o zo leuke handwerkproducten zoals de Darn! Men With Yarn-kalender.

Dit boek bevat 1 basispatroon, waarmee 24 verschillende (foute!) kersttruitjes kunnen worden gebreid. Elk van deze projectjes is binnen een paar uur gemaakt,, ideaal dus om deze kerst een hele boom mee vol te hangen. De breipatronen zijn in het Nederlands én Engels opgesteld, inclusief teltekeningen en grappige foto’s. Een Club Geluk(kig) kerstfeest voor iedereen.

Club Geluk wil deze winter iedereen oproepen mini kerstruitjes voor in de kerstboom te breien. Hiermee willen ze ook gezinnen in armoede Club Gelukkig maken en bijdragen aan een fijne(re) kerst. Club Geluk geeft dan 1,00 per truitje aan LINDA. foundation voor een warm gebreide kerst! Dus trakteer jezelf op unieke kerstversiering, post je creaties op Instagram en maak er anderen blij mee.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com