You are here: Home » Audio & video » Plantronics introduceert 5 nieuwe headsets

Plantronics introduceert 5 nieuwe headsets

geschreven door Constance

Plantronics introduceert maar liefst 5 nieuwe producten, waaronder headsets uit de BackBeat FIT- en BackBeat GO-productlijn. Ze bieden je een draadloze audio-ervaring en zorgen ervoor dat jij kan horen wat belangrijk is: muziek en telefoongesprekken.

BackBeat FIT
De draadloze Plantronics BackBeat FIT-productlijn wordt uitgebreid met drie nieuwe modellen:

BackBeat FIT 3100: Deze draadloze headset zal op menig verlanglijstje verschijnen. De nieuwe in-ear BackBeat FIT 3100 heeft zachte, flexibele oorhaakjes die comfort en stabiliteit bieden en hebben een simpele en intuïtieve bediening. Deze headset levert de vertrouwde Plantronics audiokwaliteit, inclusief het unieke Always Aware-ontwerp. Je kan hierdoor tijdens je work-out van je favoriete muziek genieten, terwijl je je bewust blijft van omgevingsgeluiden zoals een fietsbel of naderende auto. De 5 uur luisterplezier kan met maximaal 10 uur worden uitgebreid dankzij het oplaadetui. De BackBeat FIT 3100 is beschikbaar in de kleuren zwart en grijs.
BackBeat FIT 2100: Dit is de nieuwste versie van de BackBeat FIT. Hardlopers en andere sporters over de hele wereld vertrouwen op de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van deze draadloze headset. Ook dit model beschikt over het Always Aware-ontwerp, de My Tap-functie en intuïtieve bediening. Dit model is beschikbaar in de kleuren zwart, grijs, blauw en lava black.
BackBeat FIT 350: Deze sportheadset levert een alternatieve draadloze draagstijloptie en is uitermate geschikt voor de sportschool. De headset is zweet- en waterbestendig en is uitgerust met een sportkabel die ‘s nachts zichtbaar is en comfortabel is. De BackBeat FIT 350 biedt zes uur luisterplezier en is beschikbaar in de kleuren zwart/grijs; grijs/bone en grijs/blauw.

BackBeat GO
Ook de BackBeat GO-productlijn bestaat uit diverse modellen en draagstijlen, en komt daarmee tegemoet aan de verschillende persoonlijke stijlen en voorkeuren van gebruikers. Twee modellen zijn speciaal voor reizigers ontworpen. Op drukke perrons of luchthavens, in het vliegtuig of in het openbaar vervoer is eigenlijk altijd sprake van lawaai. Daardoor kan reizen vermoeiend zijn en als storend worden ervaren. De in-ear BackBeat GO 410 oordopjes en de over-ear BackBeat GO 810 headset bieden daar nu een oplossing voor:

BackBeat GO 410: Deze draadloze oordopjes bieden tot 12 uur luisterplezier en hebben 3 active noise canceling- en twee EQ-modi. Hierdoor krijg je de controle terug over wat je hoort, zowel tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer als een 10 uur durende, internationale vlucht. Gecombineerd met het slanke ontwerp is de BackBeat GO 410 de ideale reisgenoot. Hij is beschikbaar in de kleuren graphite en bone .
BackBeat GO 810: Deze koptelefoon biedt tot 20 uur luisterplezier en is net als de BackBeat GO 410 uitgerust met 3 active noise canceling- en 3 EQ-modi. Daarmee kunnen forenzen en reizigers zich concentreren op wat voor hen belangrijk is in de drukte van een luchthaven, vliegtuig, bus of metro. De BackBeat GO 810 is beschikbaar in de kleuren graphite black, navy blue, en bone white.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com