You are here: Home » Gadgets » SKAGEN lanceert hybride smartwatch speciaal voor vrouwen

SKAGEN lanceert hybride smartwatch speciaal voor vrouwen

geschreven door Constance

Een van mijn ‘klachten’ over de huidige smartwatches is dat deze vaak niet gemaakt zijn voor smalle dames polsen en ik was blijkbaar niet de enige want SKAGEN heeft nu een smartwatch speciaal ontworpen voor vrouwen. De SKAGEN’s nieuwe Signatur T-Bar hybride smartwatch is er in 4 kleurcombinaties, waaronder bandjes in stainless steel en roségoud, en is de meest compacte en daarmee vrouwelijke wearable tot nu toe.

De Signatur T-Bar hybride smartwatch combineert het profiel en subtiele ontwerp van SKAGEN’s Signatur T-Bar-kast met slimme technologie. Enkele van de slimme functionaliteiten zijn: zelf in te stellen bel-, sms- en e-mailnotificaties, een batterij die niet opgeladen hoeft te worden. Automatische tijdinstelling, een activiteits-, slaap- en bewegingsdoel-tracking en bedieningsopties voor je smartphone.

De Signatur T-Bar hybride smartwatch is te koppelen met de onlangs bijgewerkte SKAGEN-app, die werkt met iOS en Android. Daardoor kan je verbeterde notificaties ontvangen, direct op je horloge. Er is ruimte voor max. 6 contacten en 6 apps op de wijzerplaat om zo notificaties aan te geven. Als onderdeel van SKAGEN’s belofte, ‘good design for better living’, wordt de app continu bijgewerkt met nieuwe functionaliteiten waar de dragers om vragen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com