You are here: Home » Aldi » ALDI opblaasbare Whirlpool, vanaf morgen te koop

ALDI opblaasbare Whirlpool, vanaf morgen te koop

geschreven door Constance

Altijd een whirlpool willen hebben maar heb je niet zo heel veel plek in je tuin, balkon of terras of vind je een ‘conventionele’ whirlpool eenvoudig weg te duur. Dan kan je vanaf morgenochtend, vanaf 11 uur, terecht bij de ALDI voor een opblaasbare Whirlpool. ALDI heeft inmiddels 500 exemplaren ingevlogen zijn en deze dus vanaf morgen, 1 mei 11.00 uur online te reserveren via ALDI website voor slechts €379 maar op is op!

Met slechts één druk op de knop, genieten van een pure ontspanning. Dat levert Intex door middel van de Pure Spa serie. De SPA biedt je een bubbelstand, waarbij bubbels uit 120 kleine openingen in de onderzijde komen. De bubbels voelen extra comfortabel aan doordat ze verwarmd zijn. Het verwarmingselement van deze SPA kan tot ongeveer 40 graden verwarmen. Het water in de SPA blijft altijd schoon, daar zorgt de ingebouwde filterpomp voor. Maar het is ook verstandig om chloor te gebruiken. Het chloor zorgt ervoor dat de SPA zuiver en vrij van algen blijft. Deze SPA is gemaakt van zeer sterk materiaal en voorzien van de nieuwste technieken. Daardoor merk je amper dat het een opblaasproduct is.

De SPA heeft een bubbelstand (0.9HP/220-240V) en heeft een ingebouwde filterpomp (capaciteit 1.514 L/u) en verwarming (2200W/220-204V) die je kan instellen tussen de 20 °C – 40 °C . De Whirlpool heeft 120 High-power bubblejets. En hij wordt geleverd  met een opbergtas, isolatie afdekzeil, grondzeil, chloordrijver en 2 filters en 1 jaar garantie.

LET OP: De jacuzzi dient op een vlakke, egale ondergrond te worden geplaatst die geschikt is om het gewicht van de jacuzzi compleet gevuld met water en 4 inzittenden te dragen (ca. 1.136 KG).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com