You are here: Home » Beauty » Test; Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Test; Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

geschreven door Constance

Als Sans Soucis Aquaholic krijg ik elke maand een Sans Soucis product dat ik mag testen en de afgelopen maand was dat de Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream. Na de invasie van de BB en de CC creams is er nu dus ook een DD Cream en DD staat voor Daily Defense.

De Sans Soucis Daily Vitamins D(aily) D(efense) Cream is een combinatie van de BB en de CC cream en geeft als extra ook nog eens bescherming dmv. anti-oxidanten. Deze cream gaat huidveroudering tegen, maar tegelijkertijd wordt je teint mooi egaal en krijgt je huid een stralende glans. En ook kan je rustig een terrasje pakken als het mooi weer is, want deze DD cream heeft een SPF 25.

De cream is er in 2 kleuren, Light & Dark. In 1e instantie had ik de Light ontvangen maar aangezien ik heel snel bruin wordt, en ook nog eens regelmatig in de zon kom, was de Light echt te licht voor mijn gezicht. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat als je een lichte huidskleur hebt, de Light misschien wel te donker voor je is.

Op mijn verzoek heb ik dan ook de Dark ontvangen en deze paste veel beter bij mijn huid. De cream is een beetje ‘grijzig’ als ie uit de tube komt en zodra je gaat smeren past de cream zich aan je huidskleur aan, dmv. de ingekapselde kleurpigmenten, en verdwijnen rode plekjes en kleine oneffenheden.

Ik ben zelf absoluut geen fan van zware foundation, maar is het wel fijn als je bepaalde plekjes op je gezicht kan camoufleren en dat gaat prima met deze DD cream. Ik vind alleen dat ie niet heel gemakkelijk uitsmeert, dus gebruik ik eerst mijn dagcrème en daarna doe ik er de DD cream overheen. En vervolgens kan je nog een (terracotta) poeder gebruiken en je hebt een mooie egale huid, zonder dat je gezicht is dichtgesmeerd.

Wil je zeker weten of de kleur Light of Dark beter bij jouw huidskleur past, ga dan even langs bij de parfumeriewinkel waar men Sans Soucis verkoopt zodat je even zelf kan testen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com