You are here: Home » Beauty » Moederdag tip; Beauty Kitchen cadeaus

Moederdag tip; Beauty Kitchen cadeaus

geschreven door Constance

Volgende week zondag, 14 mei as., is het weer dé dag dat alle Moeders van Nederland verwend gaan worden met een ontbijtje op bed (en aub zonder beschuit want dat kruimelt vreselijk in bed), een zelfgemaakt knutselwerkje, een mooie bos bloemen en natuurlijk fijne verwencadeaus. Beauty Kitchen heeft voor Moederdag 3 cadeautips, en ook nog eens met een leuke korting!

De nr. 1 is de Detox In A Bag, en hierin zitten vijf 100% natuurlijke producten die de huid reinigen, verzorgen en een heerlijke energieboost geven. In de tas zit 1 kg. Pink & Pure Himalayan Salt, Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm, Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate, een Facial Konjac Sponge en een stap-voor-stap gidsje hoe mama het beste uit haar detox haalt. En dat voor slechts € 19,99, terwijl de waarde van de producten ruim € 50,- bedraagt.

Speciaal voor de creabea moeder heeft Beauty Kitchen 2 speciale kits uitgebracht; met de ‘Create your own lipbalm’ kit maak je heel gemakkelijk 4 verschillende lipbalms. De prijs is nu € 14,99 i.p.v. € 19,99. En met de kit ‘Create Your Own Bath Bombs’ uit de Chill me-lijn maak je maar liefst 300 gram bruisballen voor in bad. En hiervoor betaal je nu € 19,99 i.p.v. € 29,99.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com