You are here: Home » Fiets & fietsaccessoires » Babboe lanceert de Carve elektrische bakfiets

Babboe lanceert de Carve elektrische bakfiets

geschreven door Constance

Wil je de stabiliteit van een driewielbakfiets combineren met de wendbaarheid van een tweewielbakfiets? Dat kan nu want de nieuwe Babboe Carve biedt het beste van 2 werelden. Je hoeft dus niet meer te kiezen tussen een driewieler, waarmee je op lage snelheid stabiel kunt fietsen, of de tweewieler, die ideaal voor langere afstanden is.  En speciaal voor alle vaders; deze Babboe bakfiets heeft ook nog eens een hele sportieve look.

Dankzij het carve-mechanisme beweegt de bak in de bochten mee, waardoor je een unieke fietservaring krijgt. De 3 wielen zorgen voor een uitstekende wegligging, zelfs met hoge snelheden. Je vervoert je kinderen dus niet alleen op een sportieve manier, maar ze zitten ook veilig in de bak.

In de Babboe Carve is standaard plaats voor 2 kleine kinderen én een baby in de speciale Maxi-Cosi-houder. Maar je kunt er natuurlijk ook de boodschappen, je sporttas of andere spullen in meenemen. Even geen behoefte aan de meebewegende bak? Met de ‘carve-lock’ zet je de bak eenvoudig vast. Je kunt deze optie gebruiken wanneer je met lage snelheid fietst,  om te lopen met de bakfiets aan de hand of om balans te houden bij het opstappen en wegfietsen. Tijdens het fietsen schakel je het carve-mechanisme eenvoudig weer in.

De Babboe Carve is de 1e Babboe bakfiets die alleen met elektrische ondersteuning verkrijgbaar is. Ideaal voor het afleggen van langere afstanden of het fietsen in heuvelachtige gebieden. Hij is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, de Carve-E en de Carve Mountain.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?