Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
  • Oktober woonmaand; Theatraal & bloemenrijk najaar bij IKEA Oktober woonmaand; Theatraal & bloemenrijk najaar bij IKEA
wonen

Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA

IKEA heeft het buitenseizoen geopend. De aankomende weken nog wel met een dikke trui, vest of jas aan, maar buiten eten gaan we. (En natuurlijk van de zomer in een tshirt en jurkje). Wat dacht je van een bbq met vrienden en familie, incl. natafelen totdat de zon onder is gegaan? Je kunt bij IKEA alles in huis halen voor je eigen foodfestival op je terras, balkon of in de tuin.

Lekker buiten eten begint natuurlijk met de voorbereidingen in de keuken en sinds kort heeft IKEA de KUNGSBACKA keukendeuren en deze zijn gemaakt van hergebruikt hout en bekleed met een kunststof folie van gerecyclede PET-flessen. Zo krijgen gebruikte materialen een nieuw leven in jouw duurzame keuken.

En wat is nu lekkerder dan zelfgekweekte groente en kruiden? In brede ANVÄNDBAR tafel heeft in het bamboe tafelblad een uitsparing voor een VÄXER kweekset. Zo kan je die lekkere zelfgemaakte salade aan tafel afmaken met versgeplukte basilicum of peterselie.

De meubels uit de ÄPPLARÖ tuinset zijn gemaakt van duurzaam massief hout en hiermee creëer je de perfecte buitenruimte voor een diner in de avondzon. En bij onverwachte eters kan je de ÄPPLARÖ klaptafel eenvoudig uit klappen.

En natuurlijk mag de barbecue niet ontbreken en de KLASEN barbecue is het pronkstuk in je tuin of op je terras. De praktische houtskoolbarbecue heeft zelfs een ingebouwde thermometer zodat je tijdens het grillen goed de temperatuur in de gaten kan houden.

En als het tijdens het natafelen donker wordt is het wel zo knus om verlichting te hebben, de SOLVINDEN ledverlichting werkt op zonnecellen en zorgt voor sfeervol licht in de tuin. Zet de ledlampen overdag in het zonlicht om ze op te laden en zo kan je ’s avonds nog steeds genieten van de energie van de zon.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?