Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker
  • Como Audio Musica stereo player Como Audio Musica stereo player
  • Test; Tivoli Audio Model One Digital Test; Tivoli Audio Model One Digital
  • Vaderdag tip; Tivoli lanceert de nieuwe Model One Digital Vaderdag tip; Tivoli lanceert de nieuwe Model One Digital
  • Test; UE Wonderboom bt speaker Test; UE Wonderboom bt speaker
wonen

Tivoli Audio introduceert ART collectie

Jullie weten inmiddels dat ik een fan ben van Tivoli Audio. En Tivoli Audio introduceert nu de ART collectie en dit zijn multiroomspeakers met klassiek en elegant design.

art-collectie-tivoli-audio

De ART collectie start met de CUBE en de ORB, twee speakers met Bluetooth en Wifi mogelijkheden voor het draadloos afspelen van muziek. De speakers hebben een unieke combinatie van design en geluid. Met behulp van de simpele bediening en de gratis App is het mogelijk om de muziek van muziekdiensten zoals Spotify, Deezer en Tidal te streamen vanaf elke iOS of Android apparaat.

De ART speakers kunnen gebruikt worden als losstaande mono-speakers of gekoppeld worden tot een stereo- of multiroom muzieksysteem. Met de optionele, oplaadbare en vervangbare batterij maak je de speakers volledig draadloos.

art-collectie-tivoli-audio

De CUBE en ORB zijn afgewerkt met een houten kast, in de kleuren walnoot, zwart en wit. De voorkant is voorzien van een eco-vriendelijke speakerdoek en dit is het resultaat van een samenwerking met de Deense stoffenproducent Gabriel. Met de keuze voor een stoffen speakerdoek zorgt Tivoli Audio voor een minimale beïnvloeding van het geluid. De stoffen hebben bovendien het EU-Ecolabel keurmerk en zijn milieuvriendelijk geproduceerd. Tivoli Audio en Gabriel zetten de samenwerking voort met de ontwikkeling van speciale seizoenkleuren en materialen om de speakers van de ART collectie mee te verfijnen.

Naast de CUBE en ORB draadloze speakers heeft Tivoli Audio ook een wifi-zender en -ontvanger aan de ART collectie toegevoegd. De ConX stelt je in staat om audio vanaf elke ontvanger, draaitafel of zelfs cassettespeler draadloos naar de ART speakers te verzenden en maakt bovendien van elke speaker/radio met een input (denk aan de Tivoli Audio Model One) een wifi-enabled speaker of radio.  En dit nog maar het begin van deze collectie want er zijn plannen om volgend voorjaar de serie uit te breiden.

En binnenkort ga ik de ART collectie testen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?