You are here: Home » Accessoires » NuFACE Trinity en Trinity Pro is fitness voor je gezic

NuFACE Trinity en Trinity Pro is fitness voor je gezic

geschreven door Constance

Hoe graag we het ook zouden willen ontkennen, vanaf onze mid-twintiger jaren begint de veroudering nu eenmaal toe te treden. Gelukkig is ouder worden niet erg, zeker niet als je zelf in de hand hebt hoe zichtbaar het is. Met de lancering van NuFACE in de Benelux wordt dit realiteit! De NuFACE Trinity-technologie zorgt voor een gladde, jonger uitziende huid door middel van een natuurlijke, niet-invasieve facelift.

nuface_01_trinity_lilac_pro-eur369

Hoe? Door middel van microstroom. Deze stroom is in staat om de huid te liften door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag heen naar de aangezichtsspieren te zenden en zo de tonus van de spier te verbeteren. Van microstroom is tevens aangetoond dat het de ATP-productie stimuleert; de drijvende factor achter de aanmaak van belangrijke proteïnen, zoals collageen en elastine. Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam. In tegenstelling tot elders in ons lichaam, zijn aangezichtsspieren direct verbonden aan de huid, waardoor het verhogen van de energie in en de tonus van deze spieren zich direct uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.

De NuFACE Trinity en Trinity Pro werken perfect tegen huidverslapping en geven direct een wenkbrauwlift en een verstevigde kaaklijn. Het apparaat is perfect voor thuisbehandeling. Zo kun je wanneer je maar wilt jouw huid behandelen met de NuFACE Trinity of Trinity Pro, in slechts 5 minuten per dag. Voor het beste resultaat gebruik je deze microstroombehandeling 5 dagen per week, gedurende zestig dagen. Na zestig dagen kun je dit terugbrengen naar 2 tot 3 keer per week om de behaalde resultaten blijvend te behouden.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?