Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • LIPAULT X Jean Paul Gaultier LIPAULT X Jean Paul Gaultier
  • Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite
  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Samsonite S’Cure koffers Samsonite S’Cure koffers
shoppen

Lipault Collection Capsule

Lipault introduceert de Collection Capsule en brengt hiermee een ode aan Parijs. Speciaal voor de FW16/17 collectie wordt de thuisstad in het zonnetje gezet, en wel met een nieuwe exclusieve collectie van bagage met een printje.
originale-plume-spinner

Volgens Lipault bestaat het ideale Parijs uit een magische wandeling door de straten van de Franse hoofdstad. Van de Arc de Triomphe naar de Eiffeltoren, met een stop langs de elegante Lipault winkel op boulevard de la Madeleine; het merk geeft een frisse blik op de City of Lights.

Om de authentieke en verfijnde kant van ‘s werelds modehoofstad te benadrukken, heeft Lipault gekozen voor een toile de jouy stof voor deze nieuwe collectie. Precies wat je nodig hebt voor een geweldige reis naar de stad van de liefde! De collectie is vanaf nu te koop er zijn 5 modellen, nl. een handbagage koffer, weekendtas, tote bag, bowling bag en een toilettas.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?