You are here: Home » Reisgadgets » Lipault Collection Capsule

Lipault Collection Capsule

geschreven door Constance

Lipault introduceert de Collection Capsule en brengt hiermee een ode aan Parijs. Speciaal voor de FW16/17 collectie wordt de thuisstad in het zonnetje gezet, en wel met een nieuwe exclusieve collectie van bagage met een printje.
originale-plume-spinner

Volgens Lipault bestaat het ideale Parijs uit een magische wandeling door de straten van de Franse hoofdstad. Van de Arc de Triomphe naar de Eiffeltoren, met een stop langs de elegante Lipault winkel op boulevard de la Madeleine; het merk geeft een frisse blik op de City of Lights.

Om de authentieke en verfijnde kant van ‘s werelds modehoofstad te benadrukken, heeft Lipault gekozen voor een toile de jouy stof voor deze nieuwe collectie. Precies wat je nodig hebt voor een geweldige reis naar de stad van de liefde! De collectie is vanaf nu te koop er zijn 5 modellen, nl. een handbagage koffer, weekendtas, tote bag, bowling bag en een toilettas.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com