You are here: Home » Audio & video » Vaderdagtip; Multi-room streaming dmv. een LED-lamp

Vaderdagtip; Multi-room streaming dmv. een LED-lamp

geschreven door Constance

Sengled, bekend van hun innovatieve lichtoplossingen voor een Smart Home, heeft het multi-room streaming en verlichtingssysteem de Pulse Flex geïntroduceerd. De Pulse Flex heeft krachtige JBL speakers en maakt verbinding met het WiFi-netwerk.

unnamed

Sengled biedt hiermee de mogelijkheid om op verschillende plekken in het huis, los van elkaar, zowel radio, persoonlijke muzieklijsten en andere streaming-services te beluisteren. Daarnaast zijn de lampenkappen Pulse Horn en de Pulse Onion ook beschikbaar, die de Pulse Flex op het gebied van design aanvullen.

unnamed(2)

De Sengled Pulse flex is het eerste multi-room audiosysteem in de vorm van een LED-lamp. Een sterke audioweergave wordt geleverd via de geïntegreerde JBL speakers. Wanneer de lamp eenmaal in de E27-fitting is gedraaid is het heel gemakkelijk om de lampen per kamer te installeren, telkens maximaal 6 per kamer. Het systeem is extra flexibel, omdat verschillende personen en systemen kunnen worden aangesloten. Dankzij de mogelijkheden van oa. Spotify en Deezer is het mogelijk om muziek van over de hele wereld in je huis te krijgen.

unnamed(1)

De lamp kan volledig worden bediend via de gratis app. De lampen kunnen los van de audio worden bediend en los van elkaar. In elke kamer is dus een andere setting mogelijk. Ook zijn de Pulse Horn en de Pulse Onion beschikbaar. De lampenkappen complementeren de Pulse Flex. De Pulse Horn is gemaakt van geborsteld aluminium, is gebaseerd op moderne kunst en past goed in een modern interieur. De lampenkap is verkrijgbaar in de kleuren champagne, wit of zilver. De Pulse Onion is een glazen designer-lampenkap die tijdloze elegantie combineert met een blik op de LED-verlichting. Deze kan ook worden gebruikt bij de bekende Sengled Pulse.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?