You are here: Home » Audio & video » Moederdag cadeautip: Philips Noise Canceling headset

Moederdag cadeautip: Philips Noise Canceling headset

geschreven door Constance

Ik heb een tijdje geleden een Philips Noise Canceling headset getest en ik moet eerlijk zeggen, als je eenmaal een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking hebt gehad wil je nooit iets anders meer. (Inmiddels is de Philips headset door Testman ‘gestolen’.) En met zo’n headset maak je elke moeder (of vader) heel erg blij.

testmodel

Nu denk je misschien bij het woord ‘Noise canceling’ gelijk aan duur, maar Philips heeft modellen voor elk budget. En de Philips Active Noise Canceling (ANC) koptelefoons filteren tot 99% van de achtergrondgeluiden weg en heb je er al een vanaf €59.99.

De nieuwe serie koptelefoons met ruisonderdrukking bestaat uit een bedraade versie en twee Bluetooth koptelefoons (waarvan ik de Philips SHB9850NC heb getest) die omgevingsgeluid filteren.

medium model

De Philips SHB8850NC draadloze ANC koptelefoon heeft ook ActiveShieldTM-technologie. Hier werken twee sensoren samen om 97% van het omgevingsgeluid te filteren. Doordat je hem gemakkelijk opvouwt, is hij eenvoudig mee te nemen. De Philips SHB8850NC heeft twee 40mm neodymium drivers die zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit. Ook deze koptelefoon heeft verbinding via NFC, multipair en bediening via de on-ear schelpen.
goedkoopste model
De bedraade Philips SHL3850NC hoofdtelefoon zorgt er echt voor dat actieve noise canceling voor iedereen toegankelijk is. Ook deze vouw je gemakkelijk op om overal mee naartoe te nemen. En  ook deze headset gebruikt ActiveShieldTM-technologie om 97% van het omgevingsgeluid te kunnen filteren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com