Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek
  • Koken met limoncello Koken met limoncello
  • Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza
  • Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid heropend Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid heropend
  • Mail & Win; Boek OERsterk van Richard de Leth Mail & Win; Boek OERsterk van Richard de Leth
shoppen

Biologische supermarkt Ekoplaza helpt met een gezondere leefstijl

Testman en ik eten, alweer enige jaren, zoveel mogelijk biologisch en we komen dan ook regelmatig bij Ekoplaza. En deze biologische supermarktketen gaat je nu helpen met een gezondere duurzame leefstijl die bij jou past en bewijst ook nog eens dat dit zonder ingewikkelde diëten en dure producten kan. Want hoewel gezond leven wel een trend is, blijkt uit recente cijfers van het CBS dat ruim 40% van de Nederlanders last van overgewicht heeft.

ekoplaza

 

Ekoplaza organiseert in samenwerking met vier bekende ambassadeurs de Gezonde Leefstijlweken waarbij 4 thema´s centraal staan: suikervrij eten, oersterk eten, sport en voeding en plantaardig eten. Alle ambassadeurs geloven dat de natuur ons het beste geeft om gezond en lekker te eten en helpen je dmv. informatieve receptenboekjes, filmpjes en productpromoties.

MissNaturalmetkok

Eva van Zeeland, Richard de Leth, Ellen Hoog en Lisette Kreischer zijn de ambassadeurs die de hoofdrol spelen in de Gezonde Leefstijlweken van Ekoplaza. Zo geeft Eva van Zeeland/Miss Natural (week 13 & 14) recepten en tips om suikervrij te eten. Richard de Leth (week 15 & 16) is de kenner van OERsterk eten en gelooft dat we moeten eten zoals de natuur het bedoeld heeft. Lisette Kreischer (week 21 & 22) gooit het over de plantaardige boeg en vertelt alles over de kracht van volkomen plantaardig eten en ecofabulous leven. En vier Olympische sporters, onder aanvoering van Ellen Hoog (week 19 & 20), geven in aanloop naar Rio voedingstips en gezonde recepten voor meer energie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?