You are here: Home » Eten & koken » Biologische supermarkt Ekoplaza helpt met een gezondere leefstijl

Biologische supermarkt Ekoplaza helpt met een gezondere leefstijl

geschreven door Constance

Testman en ik eten, alweer enige jaren, zoveel mogelijk biologisch en we komen dan ook regelmatig bij Ekoplaza. En deze biologische supermarktketen gaat je nu helpen met een gezondere duurzame leefstijl die bij jou past en bewijst ook nog eens dat dit zonder ingewikkelde diëten en dure producten kan. Want hoewel gezond leven wel een trend is, blijkt uit recente cijfers van het CBS dat ruim 40% van de Nederlanders last van overgewicht heeft.

ekoplaza

 

Ekoplaza organiseert in samenwerking met vier bekende ambassadeurs de Gezonde Leefstijlweken waarbij 4 thema´s centraal staan: suikervrij eten, oersterk eten, sport en voeding en plantaardig eten. Alle ambassadeurs geloven dat de natuur ons het beste geeft om gezond en lekker te eten en helpen je dmv. informatieve receptenboekjes, filmpjes en productpromoties.

MissNaturalmetkok

Eva van Zeeland, Richard de Leth, Ellen Hoog en Lisette Kreischer zijn de ambassadeurs die de hoofdrol spelen in de Gezonde Leefstijlweken van Ekoplaza. Zo geeft Eva van Zeeland/Miss Natural (week 13 & 14) recepten en tips om suikervrij te eten. Richard de Leth (week 15 & 16) is de kenner van OERsterk eten en gelooft dat we moeten eten zoals de natuur het bedoeld heeft. Lisette Kreischer (week 21 & 22) gooit het over de plantaardige boeg en vertelt alles over de kracht van volkomen plantaardig eten en ecofabulous leven. En vier Olympische sporters, onder aanvoering van Ellen Hoog (week 19 & 20), geven in aanloop naar Rio voedingstips en gezonde recepten voor meer energie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com